پسته یا طلای سبز یکی از مفیدترین مغز های تولیدی باغات ایران است . با توجه به قیمت بالای این محصول برای خرید آن باید نکات قابل توجهی را در نظر گرفت که شامل موارد ذیل می باشد: ۱_ پسته های درشت مرغوب تر و دارای ظاهر بهتری هستند .مخصوصاً برای پذیرایی از مهمان های عزیز ۲_ پسته های خندان ( پسته هایی که مغز آنها قابل مشاهده هستند) راحت‌تر مصرف شده و نیازی به شکستن آنها نیست. و موارد دیگری که شامل نوع پسته و سال تولید آن می باشد همچنین بسته‌های خام و شور از جهت قیمت و ذائقه مشتری متفاوت هستند. انواع پسته های کله قوچی ،اکبری و… در بازار موجود است که با خوردن چند نمونه می‌توان طعم آنها را نیز بررسی نمود. ​برای خرید پسته به نکات دیگری نیز باید توجه می‌کنم: ​۱_ رنگ پسته :رنگ پسته باید طبیعی باشد. ۲_ اندازه پسته: پسته ها یکدست باشند. ۳_دربازباشند یا تعداد در بسته کمتریاشد. ۴_اندازه مغز پسته که داخل پسته است درشت وتوپر باشد. ۵_قیمت پسته مناسب باشد. موفق و موید باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *