پستە یکی از آجیل های بسیار مقوی است کە در مناطق معتدل و گرم کشت می شود. پستە را می توان بە دو گونە استفادە کرد: ۱)پستە تازە و تر ۲)پستە خشک و آجیلی کە خوردن هر کدام از آن ها بە ذائقه شخص باز می گردد و هیچ تفاوتی در خاصیت آنها نیست . پسته دارای مواد مغذی مانند:ویتامین ب۶،تیامین، پتاسیم،مس،منیزیم و آهن است. همچنین حاوی چربی‌های سالم غیراشباع بوده و فاقد چربی ترانس و کلسترول می‌باشد. پسته به‌عنوان یک ماده غذایی کاهنده کلسترول به حساب می‌آید. یک رژیم غذایی سالم همراه با دو وعده پسته در روز سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد. رژیم غذایی سالمی که پسته ۱۰ درصد از کل کالری آن را تشکیل می‌دهد، کلسترول بد را ۹ درصد کاهش خواهد داد. این درحالی است که مصرف بیشتر این آجیل (دو وعده در روز) به کاهش ۱۲ درصدی کلسترول بد می‌انجامد. کلسترول بد بالا یکی از عوامل اصلی بیماری‌های قلبی عروقی است. کاهش سطح کلسترول بد می‌تواند خطر ایجاد مشکلات جدی برای قلب را کاهش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *