با سلام در مقاله امروز در خصوص فوائد و خواص یکی از خوش طعم ترین خوراکی های رسته خشکبار یعنی پسته به گفتگو می پردازیم. پسته یکی از سالم ترین و مقوی ترین محصولات خشکبار می باشد که به دلیل دارابودن فواید بسیار از جمله فیبر، چربی سالم و آنتی اکسیدان همواره مورد توجه انسانها بوده است. همینطور این خوراکی می تواند حتی جایگزین مناسبی برای میان وعده هایی روزانه باشد و مصرف آن به حد کافی کاملاً می تواند منبع بسیار مقوی در برطرف کردن ضعف و احساس گرسنگی باشد. پسته بدلیل دارا بودن میزان پروتئین و پتاسیم زیاد منبع غذایی بسیار مفیدی بوده و مصرف روزانه آن می تواند باعث تنظیم گردش خون و در نتیجه متابولیسم طبیعی بدن شود و همینطور به دلیل دارا بودن چربی های سالم و مفید باعث احساس سیری و عدم ایجاد اشتهای کاذب و مصرف بیش از اندازه غذا می شود. کشور ما بدلیل شرایط اقلیمی و تنوع آب وهوایی مکانهای مختلفی بالاخص در نقاط گرمسیری نظیر کرمان، رفسنجان، دامغان، سمنان و … برای کشت این محصول پرخاصیت دارد که یکی از باکیفیت ترین و مرغوبترین پسته ها در این شهرها به وفور تولید میشود که شهرت جهانی داشته و حتی در زمینه صادرات نیز کمک شایانی به چرخش اقتصادی کشور انجام می نماید. همه ساله کشورهای زیادی خواهان خرید این محصول مفید و مغذی می باشند که روز به روز نیز بر تعداد آنها افزوده می شود. زیرا با مطلع شدن از خواص گوناگون و حیرت انگیز این محصول حتی در زمینه پزشکی و طبابت نیز برای بسیاری از بیماران مبتلا به کم خونی، دیابت و بیماران کبدی مصرف این خشکبار تجویز می شود. امید است با قرار دادن این محصول در برنامه غذایی روزانه، از سلامتی و تندرستی روزافزون بهره مند گشته و زندگی سالم سرشار از سلامتی عایدتان گردد. باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *