پسته آبخندان چیست؟

پسته ها را در میان یخ قرار می دهند و بعد از چند ساعت در کوره گرم میکنند تا دیواره پسته ترک بخورد و مغز پسته نمایان شود این پسته به دلیل رطوبت و حرارت بوی خاصی می گیرد به همین دلیل پسته را با جوهر لیمو و نمک بو می دهند. پیشنهاد می شود به سراغ پسته های خام بروید.

برای خرید پسته باید به این نکات توجه کنیم تا بتوانیم بهترین پسته رو خریداری کنیم.

۱. نوع پسته :در ایران چندمدل پسته هست مانند پسته فندقی، احمدآقایی،رفسنجان( بهترین نوع پسته است).

۲.ظاهر پسته: کشیده و خندان باشه و یکدست باشند.

۳.مغز پسته: هرچی سبزتر باشند سالم ترند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *