پسته درخت کوچکی است که مبدأ آن خاورمیانه است و در کشورهایی مانند ایران سوریه افغانستان رشد می‌کند.

این درخت میوه ای تولید می‌کند که خوراکی و بسیار لذیذ است.

پسته تازه، یکی از خوراکی هایی است که در اواخر فصل تابستان وارد بازار میشود،که در این فصل بسیار مورد استقبال قرار میگیرد پسته تازه بسیار خوش طعم میباشد ودارای خواص زیادی میباشد. آیا می دانید این خوراکی خوشمزه دارای چه فوایدی می باشد؟

 

گنجاندن پسته در رژیم غذایی می‌تواند از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی و تنگ شدن شریان‌های قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری كند و كلسترول خون را نیز كاهش دهد.

 

خواص داروئی پسته:
مصرف پسته در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش می دهد.

– مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.

خواص پسته

 مصرف پسته می‌تواند فشار خون  را تا حدودی کاهش دهد.با اینکه پسته حاوی مقدار زیادی گالری است، اما مصرف آن در مقدارهای معمولی باعث افزایش وزن نمشود

مضرات

میوه درخت پسته  حاوی ماده است که می‌تواند باعث ایجاد خارش شود

مصرف مقادیر زیادی از پسته عوارضی چون خارش افزایش وزن ، و … را به همراه دارد. همچنین مصرف روزانهٔ پستهٔ شور احتمال ابتلا به فشار خون را افزایش می‌دهد.

۱۴ دلیل  برای مصرف پسته در بارداری

۱-پسته و درمان کم خونی ناشی از بارداری

۲-پسته و التهاب

۳-پسته و ماهیچه

۴-خوردن پسته در بارداری باعث کاهش کلسترول بد می شود.

۵-پسته و سیستم ایمنی

۶-پسته و درد مفاصل

۷-پسته و عفونت

۸-پسته و یبوست

۹-پسته و رشد جنین

۱۰-پسته و چشم

۱۱-مصرف پسته برای رفع تهوع در دوران بارداری مفید است.

۱۲-خوردن پسته در بارداری کمک شایانی در داشتن پوست سالم و شاداب می کند.

۱۳-پسته خام بهترین ماده غذایی برای بعد از وضع حمل

۱۴-زنان مبتلا به دیابت بارداری پسته بخورند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *