فروش پسته – مراحل برداشت پسته

فروش پسته

فروش پسته – مراحل برداشت پسته

زمانيكه 80 – 70 درصد پوست رويي ميوه هاي پسته به راحتي از پوست سخت استخواني جدا شود ، زمان برداشت محصول پسته فرا رسيده است .

فروش پسته

تغيير رنگ پوست رویي از سبز به گلي تا ارغواني نيز نشانه اي ديگر از رسيدن پسته است .برداشت محصول توسط دست و كارگر انجام مي شود و از پارچه هاي مخصوص دو رويه زیر درختان پسته پهن شده و محصول چیده شده بر روی آن انداخته می شود و هميشه يك طرف پارچه كه مشخص شده باشد برروي سطح خاك قرار گيرد تا محصول با خاک مخلوط نگردد .

 

پسته برداشت شده بايستي در اولين فرصت و در كوتاهترين زمان به پايانه هاي فراوري انتقال يابد . جهت تولید پسته خشک نهایی ابتدا محصول وارد شده از باغ وارد دستگاه پوست كن شده و پوست نرم ، دم خوشه ، برگ و ساير مواد اضافي جداسازي شده و از خط خارج مي گردند .

فروش پسته عمده

در ادامه دانه هاي پوست گيري شده در حوزچه های آب تميز بصورت غوطه وري ، شستشو مي گردند . سپس عمل جدا سازي پسته هاي كال و نيمه مغز از پسته هاي رسيده كامل انجام مي شود (پسته های کال روی آب قرار گرفته و پسته های سالم زیر آب قرار می گیرند) . بعد از آن پسته هاي مغزدار شسته شده توسط نیروی انسانی برسی شده و پسته های شکسته و یا مغز پسته که در حین عملیات پوست گیری توسط خطای ماشین به وجود آمده است از آن جدا می شود . سپس در حالت سنتی پسته ها در روی یک حیاط سیمانی پخش و در آفتاب خشک می گردند.

 

ولی در حالت مکانیزه پسته پاک شده وارد دستگاه رطوبت گير شده و آب اضافي و مقداري از رطوبت مغز پسته گرفته مي شود . سپس پسته ها وارد دستگاه خشك كن شده و يا روي ميدان پخش شده و توسط حرارت آفتاب خشك مي گردند . پسته ها در دستگاه خشك كن بايستي حدود 8 ساعت در دماي 60 – 50 درجه سانتي گراد باقي مانده و در حين حرارت دهي بايستي پسته ها به طريقي بهم زده شده و هوا دهي گردند تا حرارت و جريان هوا به تمامي قسمتهاي محصول بصورت يكنواخت دميده شود .

فروش پسته

محصول خشك شده جهت ايجاد يكنواختي بيشتر درجه بندي مي گردد . درجه بندي شامل جدا كردن پسته هاي خندان از ناخندان(دهن بست)و جدا كردن و دسته بندي دانه ها با توجه به ميزان انس آنها مي باشد ، كه اين عمليات توسط غربالهاي مخصوص درجه بندي پسته و یا نیروی انسانی متبحر انجام مي شود .

فروش آنلاین پسته

محصول آماده جهت عرضه به بازار بر حسب نياز در گوني هاي كنفي و يا در ظروف كوچك بصورت نايلون ، سلفون و قوطي بسته بندي و به بازار عرضه مي شود . محصول بسته بندي شده بايستي در انبار با دماي 10 – 5 درجه سانتي گراد و در شرايط رطوبت پائين با كف و ديواره هاي غير قابل نفوذ نگهداري شود . وجود هواكش جهت تهويه هواي انبار نيز لازم و ضروري است . قرار دادن پالت در كف انبار جهت جلوگيري از انتقال رطوبت كف انبار به محصول و آلودگي احتمالي آن ضروري است .

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش پسته آنلاین

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته

فروش آنلاین پسته

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته عمده ای

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

admin
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت