خرید پسته این روزها کار دشواری شده به گونه ای که خریدار باید بتواند پسته ی تازه را از پسته ی کهنه تشخیص دهد.پسته در واقع دانه گیاهی است که از خانواده بادام هندی است.طبق تحقیقات پسته برای اولین بار در ۶۷۵۰ سال قبل از میلاد در خاورمیانه مصرف شد. امروزه ایران، آمریکا و ترکیه پیشروترین تولیدکنندگان پسته در جهان هستند. پسته به دلیل طعم آجیلی منحصر به فرد، ارزش غذایی عالی، و تطبیق پذیری چشمگیرش، با طیف گسترده ای از کاربردهای آشپزی در سراسر جهان مورد علاقه قرار می گیرد. از تنقلات و چاشنی‌های سالاد گرفته تا بستنی‌ها و سایر خوراکی‌های شیرین مانند باقلوا، این آجیل به لطف طعم غنی و متمایز خود، یک عنصر قانع‌کننده برای غذاهای بی‌شماری است.

پسته از جمله تنقلات با ارزش در کشور ایران است که کشور ایران دارای صادرات صادرات این محصول به کشورهای خاورمیانه می باشد.این محصول در مناطق گرمسیری که بیشتر استان کرمان و شهرستان رفسنجان کشت می شود که دارای انواع مختلف و به صورت بسته بندی های گوناگون به بازار عرضه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *