پسته، از جمله ی میوه های مغز دار خوشمزه و پر خاصیتی است که منبع آهن و دیگر مواد معدنی به شمار می رود. چندین نوع پسته عبارت اند از پسته ی خام، پسته ی برشته شده ی بدون نمک و افزودنی و پسته ی برشته ی با نمک یا افزودنی (مثل جوهر لیمو) یا هر دو. از نظر انتخاب پسته ی بهتر، پسته های خام خوب تشخیص راحت تری دارند؛ چون که پسته ی خام در صورت کهنگی و عدم مرغوبیت، بویی نامطبوع به همراه پوسته ای پوسیده و لیز به خود می گیرد. در میان پسته های برشته هم، با وجود این که افزودنی ها مثل نمک باعث خوشمزه شدن آن ها می شود، ولی سالم ترین نوع آن ها، پسته ی برشته ی بدون افزودنی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *