پسته یا طلای سبز یکی از مفیدترین مغز های تولیدی باغات ایران است . با توجه به قیمت بالای این محصول برای خرید آن باید نکات قابل توجهی را در نظر گرفت که شامل موارد ذیل می باشد: ۱_ پسته های درشت مرغوب تر و دارای ظاهر بهتری هستند .مخصوصاً برای پذیرایی از مهمان های عزیز ۲_ پسته های خندان ( پسته هایی که مغز آنها قابل مشاهده هستند) راحتتر مصرف شده و نیازی به شکستن آنها نیست. و موارد دیگری که شامل نوع پسته و سال تولید آن می باشد همچنین بستههای خام و شور از جهت قیمت و ذائقه مشتری متفاوت هستند. انواع پسته های کله قوچی ،اکبری و… در بازار موجود است که با خوردن چند نمونه میتوان طعم آنها را نیز بررسی نمود. برای خرید پسته به نکات دیگری نیز باید توجه میکنم: ۱_ رنگ پسته :رنگ پسته باید طبیعی باشد. ۲_ اندازه پسته: پسته ها یکدست باشند. ۳_دربازباشند یا تعداد در بسته کمتریاشد. ۴_اندازه مغز پسته که داخل پسته است درشت وتوپر باشد. ۵_قیمت پسته مناسب باشد. موفق و موید باشید.