پسته یکی از محصولاتی است که در دسته آجیل و خشکبار قرار میگیرد و این محصول دارای خواص و ویتامین های زیادی برای بدن ماست و جزو گران ترین آجیل ها نیز به شمار میرود. پسته ایرانی یکی از خوشمزه ترین و بهترین پسته های دنیا می باشد. کشور ایران سالانه مقدار زیادی از این محصول را به کشورهای مختلف صادر می کند. پسته دارای ارقام و گونه های مختلفی می باشد که عمدتا به چهار دسته تقسیم می شود: کله قوچه، فندقی، احمد آقایی و اکبری که هر کدام دارای طعم های مخصوص به خود هستند. پسته کله قوچی به علت درشت بودن طرفدار زیادی نسبت به بقیه پسته ها دارد.

نکاتی در مورد خرید پسته ی مرغوب

رعایت چندین نکته در هنگام خرید پسته الزامی است: در هنگام خرید پسته باید چند عدد از آن را بخوریم تا از کیفیت آن اطمینان یابیم و هیچ وقت بدون خوردن اقدام به خرید نکنیم. پسته ای که می خواهیم خریداری کنیم باید خندان باشد و در یک مشت پسته تعداد کمی از آنها سر بسته باشند چون هم سر بسته بودن پسته نشان میدهد که نارس هستند و هم اینکه شکستن آنها کار سختی است. نکته دوم این است که از خرید پسته ای که پوست آن کدر شده و یا کپک زده خودداری کنیم. پسته نباید تلخ بوده و طعم بدی داشته باشد. همچنین پسته نباید نرم باشد چون نرم بودن نشان دهنده ی این است که پسته در جای مرطوب نگهداری شده است. نکته ی آخر اینکه از روی ظاهر پسته نمیتوانیم بفهمیم که پسته نا مرغوب است بلکه با طعم آن میتوانیم به نامرغوب بودن آن پی ببریم و اگر طعم آن بد بود از خرید آن خودداری کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *