پسته یکی از چند جز اصلی، و شاید در میان ایرانیان جز اصلی آجیل و خشکبار محسوب میشود. این مغز پر از مواد معدنی و اسید های چرب مفید است، و جز میان وعده های عالی محسوب میشود. مصرف یک مشت پسته در هر چند روز با توجه به مواد مغذی آن برای زنان بسیار مفید است. خواستگاه این میوه با ارزش در ایران، اکثرا در شهرستان دامغان می باشد. این میوه برای مصرف در دو نوع شور و خام در دسترس می باشد و در فصل برداشت این میوه، میوه تازه آن طرفدار بسیاری دارد. در سالهای اخیر از این میوه کره پسته و پودر پسته نیز تهیه میشود.
با توجه به تنوع و فراوانی محصولات در هر زمینه قبل از هر چیز بایستی اطلاعات کافی در خصوص محصول مورد نظر داشت. اعم از کیفیت مناسب و متناسباً قیمت مناسب. بنابراین در خرید پسته اگر به دنبال خرید با کیفیت هستیم به نظر می رسد بایستی سراغ پسته های درشت و خندان برویم ولی به نظر من مهم طعم پسته هست و من به شخصه شاهد پسته های در سایز کوچکتر ولی با طعم بسیار لذیذی بوده ام و مثال آن شبیه خیارهای گلخانه ای می باشد که ظاهری شیک و مجلسی دارد ولی طعمی ناخوشایند. بنابراین در انتخاب پسته بایستی به طعم آن دقت نمود سپس به مسائل ظاهری آن اهمیت داد