با درود و عرض ادب ؛ پسته یکی از گرانترین و خوشمزه ترین اجزای آجیل است. پسته به صورت خام و فرآوری شده فروخته می شود ، پسته خام یا تازه در شهریور هر سال برداشت می شود و در مدت کوتاهی وارد بازار میشود به سرعت به فروش می رود و مابقی به صورت فرآوری شده نگهداری و به فروش می رسد. انواع پسته های فرآوری شده: ۱) پسته برشته ساده که فقط برشته شده است و هیچ افزودنی دیگر ندارد. ۲) پسته برشته نمکی نوعی از پسته است که در هنگام برشته شدن به آن نمک اضافه می شود. ۳) پسته چاشنی زده: در این مدل از چاشنی ها مانند زعفران ، سرکه ، آبلیمو ، آویشن و … برای طعم دار کردن آن به کار گرفته می شود. ۴)پسته شکسته با دستگاه : در این مدل از دستگاه به دو منظور استفاده می شود ، یکی جدا کردن کامل مغز و دیگری شکستن پسته های بسته و تبدیل آن به پسته خندان. با این حال ، با اینکه پسته های چاشنی دار بسیار خوشمزه تر هستند ولی پسته های خام و بعد آن پسته برشته شده بدون چاشنی سالم ترین آن هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *