فارسی

فارسی

انگلیسی

English

 

*** ویژه مشتریان تهران و کرج : پرداخت هزینه پس ازتحویل سفارش ***

کلی و جزئی با بهترین کیفیت - ارسال به تمامی نقاط کشور(تخفیف ویژه سازمانها و نهادهای دولتی)

  • صادرات پسته به روسیه ، آسیا ، اروپا و کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس

  • تحویل و فروش پسته از انبار اروپا و روسیه و چین

  • فروش و تامین پسته داخل کشور به میزان دلخواه شما (ارسال از طریق باربری ، پست ، اتوبوس)

  • فروش پسته بذری برای کاشت با تایید موسسه تحقیقات پسته

اطلاعات عمومی در مورد قیمت پسته

بعضی از مردم فکر می کنند که هر درخت پسته مانند یک درخت مرکبات 300 کیلو میوه می دهد. وقتی که توضیح می دهیم که با این همه هزینه، میانگین برداشت هر درخت 3 کیلوگرم است تعجب می کنند و قیمت پسته برایشان توجیه می شود.

درخت پسته

آمریکا هم تولید کننده پسته است و با وجود تجهیزات مدرن و مکانیزه  ، با اینکه کیفیت پسته اش به پسته ایران نمی رسد ولی قیمت مصرف کننده پسته در آمریکا در حدود کیلویی 22 دلار است یعنی 80 هزار تومان. علاوه بر این مالیات بر فروش نیز به این قیمت اضافه می گردد.

درخت پسته

کلمات کلیدی :

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته سوهان

فروش پسته سوهان

خرید پسته کله قوچی

پسته سوهان

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

خرید پسته فندقی

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

فروش پسته فندقی

قیمت فروش پسته

فروش پسته

خرید پسته

سفارش پسته

سفارش عمده پسته

سفارش عمده مغز پسته

سفارش پسته کرمان

سفارش پسته رفسنجان

سفارش آنلاین پسته

سفارش مغز پسته

سفارش پسته آجیلی

سفارش پسته احمد آقایی

سفارش پسته احمدآقایی

سفارش پسته اکبری

سفارش پسته سوهان

سفارش پسته سوهان

سفارش پسته کله قوچی

سفارش پسته درجه یک

سفارش پسته رفسنجان

سفارش پسته فندقی

سفارش پسته

سفارش مغز پسته

سفارش پسته آجیلی

سفارش پسته احمد آقایی

سفارش پسته احمدآقایی

سفارش پسته اکبری

سفارش پسته کله قوچی

سفارش پسته درجه یک

سفارش پسته رفسنجان

سفارش پسته فندقی

سفارش خرید پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

درباره ما

خدمات منحصر به فردی در زمینه پسته به زودی ارائه خواهد شد.

با ما همراه باشید....

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - قیمت انواع پسته

جهت اطلاع از  :

قیمت پسته کله قوچی

قیمت پسته اکبری

قیمت پسته احمد آقایی

قیمت پسته فندقی

با شماره تلفن 09132402747 تماس حاصل نمایید.

ادامه مطلب: فروش پسته - قیمت انواع پسته

فروش پسته - دانستنیهای کاشت پسته

نقش عناصر در پسته و بيماريهاي پسته

 

سه عامل مهم که موجب پیشرفت سريع کشاورزی در قرن بيستم است عبارتند از :

1- تغذيه صحيح و متعادل

2- اصلاح نباتات

3- مبارزه با آفات

 

که از اين عوامل نقش تغذيه از همه بيشتر است چون گياهی که تغذيه کافی و متعادل داشته باشد در مقابل بيماريها ، گروهی از آفات و حتی سرما مقاومتر است

امروزه علم کشاورزی مدرن با تکيه بر تجربيات گذشته حفظ سلامت خاک را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است با اين هدف بر مصرف کدهای آلی به شکل خام يافرآوری شده تاکيد دارد و چون اين مواد ضمن تامين نيازهای تغذيه ای گياه موجب بهبود فيزيک خاک افزايش CEC و نگهداری آب هوموس و تقويت ميکروارگانيسم های مفيد در خاک می شود

ايران با سطح زير کشت باغات پسته بالغ بر360000 هکتار بيشتر سطح زير کشت پسته در دنيا را دارد و بيش از 6% از صادرات کل جهان را به خود اختصاص داده است اين محصول سالانه بيش از 800 ميليون دلار برای کشور ارز آوری دارد و برای صدها هزار نفر به طور متوسط و غير مستقيم ايجاد شغل و در آمد کرده است. ميزان متوسط برداشت محصول در باغات پسته در ايران حدود 1000 کيلوگرم در هکتار می باشد اين در صورتی است که تعدادی از باغداران سالانه تا چندين برابر اين عدد برداشت می کنند ( بالاترين مقدار برداشت پسته در هکتار 14000 کيلوگرم می باشد . يقنيا يکی از اصلی ترين عوامل موفقيت اين کشاورزان تغذيه صحيح و متعادل است .

ازت - نيتروژن

نقش ازت :

ازت اصلی ترين عنصر در رشد درختان پسته مي باشد و با توجه به اينکه قسمت عمده ای از مغز پسته پروتئين است ( 20% ) لذا کمبود اين عنصر کميت و کيفيت محصول پسته را به شدت تحت تاثير قرار می دهد .

علائم کمبود :

1- کاهش رشد رويشی درخت

2- کاهش تعداد دانه در خوشه

3- ريزش جوانه های گل

4- زردی برگ ها در شاخه های بارده و خزان قبل از فصل

 

نحوه و زمان مصرف :

اين کودها به دليل حلاليت زياد حتما بايد به صورت گندم پاش در سطح خاک پاشيده شوند همچنين آبشوئی اشکال معدنی اين عنصر زيادبوده و به راحتی می تواند از دسترس ريشه خارج شود لذا اين کودها را بايد در سه نوبت در اختيار گياه قرار داد :

1- اسفند ماه ( آخرين آب قبل از سبز شدن درختان ) – 50% ازت مصرفی بايد در اين زمان به درخت داده شود که بهتر است از فرم آمونيم ( 4+NH4 ) استفاده شود چون جذب اين فرم ازت بستگی به دمای هوا ندارد و در هوای سرد نيز قادر به جذب شدن می باشد اين مرحله می تواند ضمن رشد رويش کافی موجب افزايش دانه در خوشه شود .

2- خردادماه (فاز مغز ) – 25% ازت مصرفی بايد در اين زمان به درخت داده شود چون قسمت عمده ای از مغز را پروتئين ( اسيدهای آمينه ) تشکيل می دهد که برای ساختن آن نياز به مقدار زياد ازت دارد و کمبود ازت در اين زمان موجب زردی برگ ريزش جوانه های گل و سال آوری در درخت می شود .

3- شهريور ماه ( آخرين آب قبل از برداشت محصول ) – 25% ازت مصرفی بايد در اين زمان داده شود که بهتر است از فرم نيترات ( NO3 ) استفاده شود چون بايد سريعا قبل از خزان درختان جذب شود کمبود ازت در اين زمان موجب ريزشدن دانه ( افزايش انس ) دهن بسته و تاخيررشددرسال آينده شود .

 

تذکر 1- در سال های کم محصول ( OFF ) نوبت دوم خرداد ماه بايد حذف و يا خيلی کم شود .

تذکر 2- در خاک های شور و قليا ( ميکروموس < EC 8000  بهتر است در هر سه مرحله فوق فقط از کودهای سولفات آمونيوم استفاده شود .

تذکر 3- برای درختان زير 8 سال (غير بارور ) بايد کود از ته را از اسفند ماه تا پايان تير ماه همراه با هر نوبت آبياری به ميزان خيلی کم مصرف نمايند .

تذکر 4 – چنانچه ازت را به شکل آلی در اختيار گياه قرار داد نياز به استفاده در چند نوبت نيست و فقط سالانه با سک نوبت مصرف نياز گياه برآورده می شود چون ازت در اثر سوخت و ساز مواد آلی و فعاليت ميکروارگانيسم آزاد شده و بتدريج در اختيار گياه قرار می گيرد .

تذکر 5- مقدار مصرف اين کود بستگی به ميزان آب ( دور و عمق آّبياری ) دارد و هرچه ميزان آب مزرعه کمتر شود ما بايد از کود از ته کمتری استفاده کنيم در غير اين صورت موجب پژمردگی برگ و ميوه در ماه های گرم سال ( تير و مرداد سقط جنيني و سوختگی ميوه می شود .

 

فسفر :

نقش فسفر :

 

اين عنصر در تقسيم سلولی نقش فعال دارد و با توجه به نقش آن در ATP در انرژی سازی گياه نيز موثر بودو همچنين در ساختارهای RNA-DNA دخيل است

علائم کمبود فسفر :

1- باريک شدن شاخه ها

2- کاهش شاخه های جانبی

3- نورگرائی شاخه ها مثل درختانی که در سايه کاشت شوند .

4- برگ ها به رنگ سبز تيره و کثيف ديده می شوند .

 

نحوه و زمان مصرف :

با توجه به اينکه اسيديته PH خاک های مناطق پسته خيز بالا می باشد و خاک می تواند به راحتی فسقر را تثبيت نموده و از مصرف آن توسط ريشه جلوگيری کند به همين دليل ما بايد فسفر معدنی را خيلی بيش از حد نياز خاک بدهيم تا خاک قادر باشد به اندازه کافی برداشت نمايد و از طرفی اين کود را حتما بايد به صورت شياری ( تجمعی ) در خاک قرار دهيم که کمترين تماس را با خاک داشته باشد . لذا از اواسط پائيز تا اواسط زمستان بايد شياری به عمق 30 – 40 سانتيمتر يک طرف سايه انداز درختان حفر نمود و کود فسفر را به صورت تجمعی ته شيار قرار دارد.

 

ميزان مصرف :

به دليل بالا بودن PH خاک در مناطق پسته خيز ميزان نياز پسته به فسفر خاک حدود 25- PPM 30 می باشد تا گياه بتواند به اندازه نياز از خاک برداشت نمايد

( در خاک های مناسب اين ميزان حدود PPM 10 می باشد  لذا چنانچه در مناطق پسته خيز خاک از نظر فسفر خيلی فقير باشد بايد تا حد 900 کيلوگرم فسفات آمونيوم يا سوپر فسفات ترپيل به خاک اضافه نمود .

 

البته چنانچه بتوان فسفر را به شکل آلی و PH مناسب در اختيار گياه قرار دارد اين ميزان به شدت کاهش می يابد .

 

پتاس :

 

نقش پتاس :

پتاسيم مهمترين کاتيون داخل سلول است و نقش عمده پتاس در گياهان باز و بسته نمودن روزنه ها و تنظيم آب در داخل گياه می باشد . کم آبی سلول سبب اختلال در کار بسياری از آنزيم های درون سلول می گردد .

لذا پتاسيم گياه را در مقابل کم آبی ، شوری ، سرما ، آفات و افلاتوکسين حفاظت

می کند و اين عنصر بيشترين تاثير را در خندانی پسته دارد .

علائم کمبود :

 حاشيه سوختگی منظم حاشيه برگها : حاشيه برگها به صورت نواری منظم به عرض 4-3 ميليمتر و رنگ قهوه ای سوخته که ابتدا در شاخه های حامل ميوه و سپس در تمام درخت ديده می شود .

 1-بالا رفتن ميزان دهن بست در پسته

 

زمان و نحوه مصرف :

کودهای پتاسه سولفات پتاسيم تنها کود پتاسه ای است که می تواند در باغات پسته مصرف شود . را نيز مانند گودهای فسفره بايد از اواسط پائيز تا اواسط زمستان به صورت تجمعی داخل شياری به عمق 40-30 سانتی متر در انتهای سايه انداز يک طرف درختان قرار داد بالا بودن PH و رس خاک فرم معدنی اين کود را به شدت تثبيت می کند لذا بايد به نحوی در شيار قرار گيرد که کمترين تماس را با خاک داشته باشد .

 

ميزان مصرف :

برای استفاده از کودهای پتاسه احتياج به تجزيه برگ و خاک می باشد ميزان پتاسيم در برگ نبايد کمتر از 5/1 باشد و همچنين ميزان پتاسيم خاک نبايد در خاکهای شنی کمتر از 250 پی پی ام و در خاک های رسی 350 پی پی ام باشد به ازای کمبود هر پی پی ام پتاس در خاک بايد مقدار 30 کيلوگرم سولفات پتاسيم به خاک اضافه شود . البته سقف استفاده از اين کود 600 کيلوگرم در هکتار می باشد .

 

عناصر کم مصرف ( ريز مغذی ها:

 

گياه برای رشد و نمو خود به بعضی از عناصر مثل آهن ، مس ، روی ، منگنز ، بروموليبدن به ميزان کمتری احتياج دارد اما کمبود هر يک از آنها مثل عناصر پر مصرف در گياه ايجاد مشکل می نمايد . به دليل وجود کربنات ها و کمبود مواد الی و نيز شور و قليايی بودن اغلب خاک ها مناطق پسته خيز جذب اکثر عناصر کم مصرف در خاک با مشکل روبرو می شود که بهترين روش موضعی قرار دادن اين عناصر در PH مناسب و همراه با مواد آلی در خاک می باشد .

 

آهن :

نقش آهن در پسته :

 

آهن يک عنصر بسيار مهم در توليد کلروفيل ( سبزينه گياه ) و بسياری از آنزيم های گياهی می باشد کمبود اين عناصر در باغات پسته بيش از هر عنصر ديگری به چشم می خورد که می تواند به شدت رشد گياه و ميزان محصول را تحت تاثير قرار داده و در دراز مدت موجب انهدام و خشکيدگی درخت شود .

علائم کمبود آهن :

1- رنگ پريدگی و فقدان کلروفيل کافی در برگ ها ( سبز کم رنگ شدن برگها )

2- کاهش تعداد دانه در خوشه و کوچک شدن دانه ها

3- ايجاد لکه و يا خشکيدگی غير منظم در سطح برگ در ماه های تير و مرداد

4- زود شکافی پوست سبز پسته که منتهی به آلودگی پسته به افلاتوکسين می شود

 

نحوه و زمان مصرف :

با توجه به شکل قليائيت خاک های مناطق پسته خيز و تثبيت شديد اشکال معدنی اين عنصر بايد آنرا به صورت کلات آهن Fe-EDDHA و يا همراه با مواد آلی در اختيار گياه قرار داد که چنانچه همراه با مواد آلی باشد از اواسط پائيز تا اواسط زمستان داخل شياری يکطرف درختان و چنانچه بخواهيم از شکل کلاته استفاده نمائيم از اواسط بهمن تا اواسط اسفند مصرف شود چون اين فرم آهن خيلی زود آبشوئی شده و از دسترس ريشه خارج می شود

 

ميزان مصرف :

مصرف اين عنصر بر اساس تجزيه برگ توصيه می شود و نبايد غلظت آن در برگ کمتر از 100 پی پی ام باشد . برای برطرف نمودن کمبود اين عنصر به ازای هر 20 تا 15 کيلوگرم کلات آهن Fe-EDDHA به صورت مصرف خاکی در بهمن و اسفند توصيه می شود که با توجه به گران قيمت بودن اين فرم از آهن بهتر است از آهن همراه با مواد آلی با PH پائين استفاده نمود .

 

مس :

نقش مس در پسته :

مس يکی از اجزای تشکيل دهنده بسياری از آنزيم های گياهی است و نقش عمده آن در توليد انرژی می باشد . مس در درختان پسته بيشترين تاثير خود را در سطح پهنک برگ می گذارد و در صورت کمبود برگهای کوچک می شوند و با کوچک شدن سطح برگ گياه از نظر فتوسنتز و توليد انرژی به شدت تحت تاثير قرار گرفته و موجب ضعف عمومی درخت می شود .

 

علائم کمبود مس در پسته

1- ريز و قرمز شدن برگ و ميوه در درختان پسته که در اصطلاح عاميانه به آن سرخو ( قرمزو ) گفته می شود .

2- سوختگی برگ های جوان در رويش های ثانويه ( رشد صيفی با رشد تيرماهی )

 

نحوه و زمان مصرف :

بهترين زمان مصرف کودسولفات مس در بهمن و اسفند ماه داخل شياری يک طرفه سايه انداز درختان می باشد . مقدار مصرف اين کود 50 تا 30 کيلوگرم در هکتار می باشد و کمبود اين عنصر عمدتا در آب و خاکهای شيرين پيدا می شود و در خاکهای شور کمتر با کمبود مس روبرو هستيم چون وجود کلر بالا در خاک های شور مس را به صورت شبه کلاته در می آورد که به راحتی توسط گياهان قابل جذب می باشد .

تذکر : محلولپاشی با کودهای کلات مس Cu-EDTA در اواسط ارديبهشت با غلظت 20 پی پی ام برای کمبود اين عنصر توصيه می شود .

 

روی :

نقش روی :

عنصر روی در ساختار هورمون اکسين ( هورمون رشد ) سهيم می باشد و همچنين اين عنصر در گل انگيزی و توليد گرده و گرده افشانی ضروری است .

علائم کمبودروی :

1- تاخير درباز شدن جوانه های گل

2- مواج شدن برگها

3- کوتاه شدن فاصله ميانگرها لختی شاخه ها

 

نحوه و زمان مصرف :

اضافه نمودن سولفات روی به خاک و يا محلولپاشی آن روی درختان پسته در ايران تا کنون نتايج رضايت بخشی نداشته است و احتمالا اشکال ديگری از روی مثل کلات روی امکان دارد مفيد واقع شود . اما يقينا استفاده از فرم غنی شده مواد آلی در PH مناسب کمبود اين عنصر در باغات پسته را برطرف می نمايد .

 

بر

نقش عنصر بر در پسته :

افزايش طول عمر دانه گرده و کمک به رشد لوله گرده و گرده افشانی از کارهای اساسی عنصر بر گياه پسته می باشد .

 

علائم کمبود :

1- نامتقارن شدن پهنک برگ ( شبيه به اين علائم در اثر فعاليت کنه اريوفيد و نيز پاشيدن علف کش را نداپ روی برگهای درختان پسته نيز آشکا ر می شود .

2- پوک شدن دانه ها

 

نحوه و زمان مصرف :

اکثر مناطق پسته کاری در ايران از مسموميت بر رنج می برند و ميزان بر در آب خاک و برگ چندين برابر ميزان مورد نياز است ( ميزان مورد نياز بر در برگ پسته 250 پی پی ام می باشد ) و فقط در مناطق خاصی کمبود اين عنصر مشاهده می شود . لذا جهت استفاده از کودهای حاوی بر حتما نياز به تجزيه برگ می باشد . در صورت لزوم می توان از مصرف خاکی اسيدبوريک 50-30 کيلوگرم در هکتار و يا در هنگام تورم جوانه ها ( نيمه دوم اسفند ) می توان از محلولپاشی 2 در هزار اسيد بوريک استفاده نمود .

 

منگنز :

با توجه به قليائيت و بالابودن ميزان آهک در خاک مناطق پسته خيز می توان انتظار کمبود منگنز در درختان پسته را داشت اما تاکنون کمبود اين عنصر در ايران روی درختان پسته گزارش نشده است .

 

موليبدن:

 

اين تنها عنصر غذائی گياهان است که کمبود آن در خاکهای اسيدی مشاهده می شود و با متوجه به قليائيت خاک مناطق پسته خيز احتمال کمبود اين عنصر متحمل نيست و هنوز گزارشی از کمبود اين عنصر در درختان پسته ايران وجود ندارد.

 

مواد اصلاح کننده خاک

 

1- گچ

2- ماسه بادی

 

گچ:

با توجه به قليائيت و آهکی بودن خاک مناطق پسته خيز يقينا گچ يکی از بهترين و ارزانترين روش های اصلاح خاک باغات پسته در ايران می باشد .

فوايد گچ :

تا کنون بيش از 40 اثر مفيد گچ در کشاورزی مشخص شده است که در اينجا به چند اثر بارز آن اشاره می شود .

1- کاهش PH (اسيديته ) خاک

2- کاهش EC (شوری ) خاک

3- کاهش SAR (نسبت جذب سديم)

4- افزايش نسبت Ca/mg و پيشگيری از مسموميت منيزيم

5- جلوگيری از مسموميت بر

 

زمان و نحوه استفاده :

بهترين زمان استفاده از گچ در خاک از نيمه پائيز تا نيمه زمستان است که بايد گچ را در سطح خاک ريخته شخم زده و سپس آبياری سنگين انجام شود .

گچ مصرفی شکل معدنی گچ يا ژيپس ( caso4,2H2O ) می باشد که به گچ شوره معروف است ميزان مصرف گچ تا 150 تن در هکتار می باشد . گچ مصرفی نبايد شور باشد همچنين ميزان آهک آن بالا نباشد ( حداکثر شوری قابل قبول برای گچ مصرفی 6000 ميکروموس می باشد)

 

 

ماسه بادی :

 

ماسه بادی در اراضی رسی ، شور و کم آب بسيار مفيد می باشد . گرچه ماسه بادی در خاک های رسی می تواند نقش اصلاح فيزيکی خاک را داشته باشد اما عمده ترين نقش ماسه بادی اصلاح مديريت آبياری ، پيش گيری از تبخير سطحی آب و جلوگيری از صعود نمک به سطح خاک می باشد لذا توصيه می شود ماسه بادی را با ارتفاع 5 تا 8 سانتی متر به صورت يک لايه سطحی در سطح خاک ريخته و سعی شود که از مخلوط شدن با خاک زيرين اجتناب گردد ( به صورت مالچ در سطح خاک ريخته شود ) ماسه بادی مصرفی نبايد شور باشد ( حداکثر شوری مورد قبول برای ماسه بادی 6000 ميکروموس می باشد . ) همچنين ماسه بادی هر چه سياه تر باشد بهتر از ماسه باديهای زرد است .

 

ماسه بادی را بايد از نيمه پائيز تا نيمه زمستان به سطح خاک اضافه نمود و سپس يک نوبت آبياری سنگين انجام داد تا شوری احتمالی را شسته و از پروفيل خاک خارج نمايد و هرگز در اواخر اسفند و اوايل فروردين ( هنگام سبز شدن درخت ) ماسه بادی گچ يا هر گونه عمليات خاک ورزی را انجام ندهيد چون می تواند به شدت موجب خشکی درختان شود .

 

شوری درختان پسته :

شوری در درختان پسته مهمترين عارضه فيزولوژيک می باشد و هر ساله خسارات فراوانی را به بار می آورد .

 

علائم شوری :

1- حاشيه سوختگی يکنواخت اطراف برگ ها ، اين حاشيه سوختگی به رنگ قهوه ای کم رنگ ( خاکی رنگ ) بوده و به تدريج پيشروی کرده و گاه تمام سطح برگ را فرا گرفته و فقط رگبرگ اصلی باقی می ماند ضمنا اين سوختگی در برگ به صورت موجی ديده می شود ( مثل خشک شدن چای در نعلبکی)

2- سوختن نوک ميوه های همراه با خارج شدن صمغ

 

نحوه درمان :

بهترين روش برای مبارزه با شوری انجام آبياری می باشد که بهتر است ابتدا خاک کنار تنه به صورت تشتکی به شعاع 50 سانتی متر برداشته شود و آب داخل تشتک نيز برود . ضمنا چنانچه باغدار قادر به آبياری گل زمين نيست می تواند آب را با تانکر يا ظرف فقط داخل تشتک ها بريزد و از اضافه نمودن کودهای از ته به اين درختان خودداری شود .

 

ريزبرگی درختان پسته ( قرمز و يا سرخو) :

در اين عارضه برگ و ميوه درختان پسته ريز و قرمز می شود .و ميوه های پوک می شوند ابتدا اين عارضه در يک درخت در مزرعه يا يک شاخه در يک درخت پديدار می شود اما بعد از چند سال باعث خشک شدن درخت می شود .

 

نحوه درمان :

عامل عارضه ريزبرگی در درختان پسته کمبود عناصر مس و آهن است که می توان آنرا از طريق خاک در اختيار گياه قرار داده و يا محلولپاشی با فرم کلاته اين عناصر از اواسط ارديبهشت تا اواسط خردادانجام می شود .

 

اختلاف علائم شوری با بيماری گموز در درختان پسته :

دو عامل خشکيدگی درختان پسته شوری و گموز می باشد ( بيش از 90 درصد از مواد و می توان با علائمی آنها را از هم متمايز نمود . (با نگاه ظاهری به درخت)

1- در شوری ابتدا برگ و سپس ميوه خشک می شود اما در گموز برگ و ميوه با هم خشک می شوند .

2- در گموز يکباره به حالت طبيعی خشک می شود . ( سبز خشک)

اما در شوری برگها از حاشيه به صورت منظم شروع به خشک شدن نموده و به تدريج به رگبرگ اصلی می رسد رنگ برگها قهوه ای کم رنگ و اثرات خشک شدن موجی روی برگها ديده می شود .

3- در گموز ميوه ها به حالت طبيعی خشک می شوند اما در شوری از نوک اکثر دانه های پسته صمغ ترشح شده و سياه می شود و سپس دانه خشک می شود .

4- درختی که به واسطه گموز خشک شده باشد خود به خود هرگز سبز نمی شود .

اما درختی که به واسطه شوری خشک شده باشد می تواند دوباره از نوک شاخه ها جوانه تازه زرد و سبز شود

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته سوهان

فروش پسته سوهان

خرید پسته کله قوچی

پسته سوهان

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

خرید پسته فندقی

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

فروش پسته فندقی

قیمت فروش پسته

فروش پسته

خرید پسته

سفارش پسته

سفارش عمده پسته

سفارش عمده مغز پسته

سفارش پسته کرمان

سفارش پسته رفسنجان

سفارش آنلاین پسته

سفارش مغز پسته

سفارش پسته آجیلی

سفارش پسته احمد آقایی

سفارش پسته احمدآقایی

سفارش پسته اکبری

سفارش پسته سوهان

سفارش پسته سوهان

سفارش پسته کله قوچی

سفارش پسته درجه یک

سفارش پسته رفسنجان

سفارش پسته فندقی

سفارش پسته

سفارش مغز پسته

سفارش پسته آجیلی

سفارش پسته احمد آقایی

سفارش پسته احمدآقایی

سفارش پسته اکبری

سفارش پسته کله قوچی

سفارش پسته درجه یک

سفارش پسته رفسنجان

سفارش پسته فندقی

سفارش خرید پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - معرفی انواع پسته

پسته کله قوچی

پسته کله قوچی نوعی پسته است که نسبت به کمبود آب و مواد ‏غذائی بسیار حساس بوده و اکثریت برگهای آن مرکب 5 برگچه ای هستند و برگچه انتهائی بزرگ‍تر از برگچه های جانبی می ﺑﺎشد.این پسته ‏رقمی زودگل بوده و به همین دلیل بیشتر در معرض خطر سرمازدگی فصل بهار و خسارت ناشی از آن قرار دارد. این رقم بسته به شرایط آب و هوایی در مناطق گرمسیر در دهه سوم شهریور و در مناطق معتدل در اوایل مهرماه قابل برداشت است. ارتفاع درخت آن حد وسط فندقی و بادامی است.

پسته اکبری

یکی از ارقام تجاری پسته است که از نظر اقتصادی دارای بالاترین ارزش می ﺑﺎشد. میوه ﮬﺎی آن بادامی شکل، کشیده و درشت هستند. از خصوصیات این رقم رشد رویشی زیاد آن برگهای متراکم، سطح وسیع برگ، محصول زیاد، دیرﮔﻠﻲ و دیررسی بوده که در دهه سوم شهریور ماه قابل برداشت می ﺑﺎشد. پسته اکبری دارای چوب بسیار محکم و فشرده است.

پسته احمدآقایی

خصوصيات درخت این نوع پسته : اين رقم داراي قدرت رشد متوسط و عادت رشد گسترده مي باشد. ارتفاع درخت 309 سانتيمتر (ارتفاع متوسط) و عرض تاج درخت 394 سانتيمتر (عرض زياد) است. گلدهي ،شروع گلدهي اين رقم 10 فروردين ماه (زودگل) و مرحله تمام گل آن 16 فروردين وداراي طول دوره گلدهي 13 روز است. جوانه گل ، طول جوانه گل در اين رقم ميليمتر (كم) ، شكل جوانه گل كروي مي باشد.

پسته فندقی

درشتی میوه فندقی شكل و عملكرد خوب این رقم سبب شهرت و گسترش آن شده است. این رقم نسبت به كمبودی آب و مواد غذائی حساس بوده و اكثریت برگهای آن مركب 5 برگچه ای هستند و برگچه انتهائی بزرگتر از برگچه های جانبی می ﺑﺎشد. رقمی زودگل بوده و به همین دلیل بیشتر در معرض خطر سرمای دیر رس بهاره و خسارت ناشی از آن قرار دارد. این رقم در دهه دوم شهریور ماه قابل برداشت است و از این نظر جز ارقام متوسط رس می باشد.

پسته دهن بست

پسته دهن‌بست یکی از محصولات فرآیند فرآوری پسته خندان می‌باشد که بسته به نوع پسته فرآوری شده به ارقام مختلفی تقسیم‌بندی می‌شود. از عمده‌ترین آنها می‌توان به پسته دهن‌بست فندقی، اکبری، کله‌قوچی و احمدآقایی اشاره نمود. هرچه میزان مغز پسته در 100 گرم پسته دهن‌بست بیشتر باشد، آن پسته دهن‌بست، مرغوب‌تر می‌باشد.

مغز پسته

مغز پسته از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است.مغز پسته بعلت داشتن آهن خون ساز است و آنهائيكه مبتلا به كم خوني هستند. بايد حتما روزانه مقداري پسته بخورند. خوردن پسته مغز و ذهن را تقويت مي كند.براي آرامش قلب و آرام كردن اعصاب مفيد است.براي باز كردن مجاري كبد مصرف پسته توصيه مي شود.پسته معده را تقويت مي كند.

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته سوهان

فروش پسته سوهان

خرید پسته کله قوچی

پسته سوهان

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

خرید پسته فندقی

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

فروش پسته فندقی

قیمت فروش پسته

فروش پسته

خرید پسته

سفارش پسته

سفارش عمده پسته

سفارش عمده مغز پسته

سفارش پسته کرمان

سفارش پسته رفسنجان

سفارش آنلاین پسته

سفارش مغز پسته

سفارش پسته آجیلی

سفارش پسته احمد آقایی

سفارش پسته احمدآقایی

سفارش پسته اکبری

سفارش پسته سوهان

سفارش پسته سوهان

سفارش پسته کله قوچی

سفارش پسته درجه یک

سفارش پسته رفسنجان

سفارش پسته فندقی

سفارش پسته

سفارش مغز پسته

سفارش پسته آجیلی

سفارش پسته احمد آقایی

سفارش پسته احمدآقایی

سفارش پسته اکبری

سفارش پسته کله قوچی

سفارش پسته درجه یک

سفارش پسته رفسنجان

سفارش پسته فندقی

سفارش خرید پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - چرا خرید از ما؟

برادران کرباسی با دارا بودن مزارع و باغهای پسته و تجربه بیش از پنجاه سال در تولید پسته ، عرضه پسته از تولید به مصرف را ارائه می دهند. مقداری از پسته تولید شده توسط ما به وسیله دست پوست شده و بنابراین دارای رنگ سفید تر و چون نیازی به شستشو ندارد بنابراین مغز پسته تمیزتر خواهد بود. این نوع پسته ویژه صادرات بوده و دارای قیمت و کیفیت بالاتری می باشد زیرا انتخاب آن توسط انسان صورت پذیرفته و قاعدتا بهترین و رسیده ترین پسته ها جهت این منظور انتخاب می شوند و حتی اگر کمی نارس باشد جدا کردن پوست آن توسط انسان به سختی انجام می شود و در این مقوله جای نمی گیرد.بنابراین چشم و دست در تولید آن نقش به سزایی دارند. اروپاییان اقبال بیشتری به خرید پسته دست پوست دارند.

مقدار اعظم پسته برداشت شده در باغهای پسته نیز توسط دستگاههای مکانیزه پوست و جهت مراحل جداسازی پوکها و نیم مغزها در حوضچه های کوچک شستشو شده و توسط نیروی انسانی مغزها و پسته های زرد و نامرغوب و .. جدا سازی شده و پسته سالم جهت خشک شدن در دستگاه خشک کن قرار گرفته و بعد در حیاطهای بزرگ سیمانی در معرض تابش نور و گرمای آفتاب قرار گرفته و پس از اینکه پسته کاملا خشک شد مجددا توسط انسان یا دستگاه مورد برسی قرار گرفته و پسته های نامرغوب ، پسته های دهن بست و مغزها جدا می شوند و سپس پسته مرغوب در دو نوع بسته بندی گونی و یا قوطی قرار داده شده و به انبار منتقل می گردد. خشک بودن پسته قبل از بسته بندی و نیز خشک بودن و نیز تهویه هوای انبار بسیار مهم است زیرا پسته ای که در شرایط نمناکی انبار شود به سرعت دچار آفت آفلاتوکسین شده و مرغوبیت خود را از دست خواهد داد.

برادران کرباسی با رعایت کلیه ضوابط بهداشتی در فرایند برداشت تا بسته بندی پسته ، نسبت به تولید پسته مرغوب اقدام نموده و این اطمینان را به مشتریان عزیز می دهیم که مرغوبترین پسته را از ما خریداری خواهند نمود.

فروش پسته

فرایند برداشت تا ضبط پسته

 

فروش پسته

فروش آنلاین پسته

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته عمده ای

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - تبریک سال نو

بهار آمد و شمشادها جوان شده اند    پرندگان مهاجر ترانه خوان شده اند.

ضمن عرض تبریک سال نو 1394 به بازدیدکنندگان محترم ، چند عکس از درختان پسته در آغاز فصل بهار آماده نموده ام که در زیر مشاهده می فرمایید.

 فروش پسته  فروش پسته
فروش پسته فروش پسته
فروش پسته فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

فروش پسته

سفارش پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - خواص و کاربرد مغز پسته

مغز پسته از نظر طب سنتی گرم و کمی تر می باشد . مغز پسته برای درمان کم خونی(مقدار فراوان آهن موجود در مغز پسته و توانايي بدن براي جذب بالاي آن باعث شده كه پسته به ماده‌اي موثر براي درمان كم‌خوني فقر آهن معرفي شود) و تقویت میل جنسی و ذهن مفید است . برای تسکین سرفه، آرامش قلب ، خفقان، سردی کبد ، بازکردن انسداد و گرفتگی مجاری کبد و تقویت معده نافع است ، خصوصا اگر مغز آن با پوسته نازک روی مغز خورده شود. در ضمن پسته حاوي مقداري پروتئين گياهي، اسيدهاي چرب ضروري، فيبر، روي، كلسيم، فسفر و ويتامين E ، ويتامينB1، B2 ، B6 ، پتاسيم، سلنيوم، فولات، فيتواسترول و مس است كه همه اين مواد براي سلامتي مفيد مي‌باشند..پوسته سبز خارجی میوه پسته سرد و خشک است و جویدن ان در دهان برای استحکام دندان ولثه ، خوشبو کردن دهان و التیام زخم داخل دهان مفید است.مغز پسته و فرآورده های آن در غذاها وشیرینی های متفاوت مورد استفاده قرار می گیرئد. به عنوان مثال از پسته در تهیه و تزیین شیرین پلو، انواع کالباسها، سوهان، انواع شکلات و باقلوا استفاده میشود. از دیگر کاربردهای مغزپسته می توان به استفاده از روغن پسته در  لوازم آرایشی  اشاره کرد. خوردن مغز پسته خام نیز باعث سلامت پوست ومو می شود.

فروش مغز پسته

 

فروش پسته


 خلال مغز پسته بايد داراي ويژگي‍هايي بشرح زير باشد :

 1 ـ خلال پسته بايد داراي بو, رنگ و مزه طبيعي ( فاقد مزه تلخ و تند ) باشد .

 2 ـ خلال مغز پسته بايد عاري از آفات زنده باشد .

  3 ـ رطوبت خلال مغز پسته نبايد از 5 درصد بيشتر باشد .

  4 ـ ميزان مواد خارجي خلال مغز پسته نبايد از نيم درصد بيشتر باشد .

5 ـ ميزان آفت‏زدگي نبايد از 3 درصد بيشتر باشد .

6 ـ ميزان خرده و شكسته نبايد از 20 درصد بيشتر باشد .

  7 ـ ميزان خاكه نبايد از يك درصد بيشتر باشد .

 8 ـ خلال مغز پسته بايد عملاً عاري از آفلاتوكسين2 باشد

فروش پسته

پسته سوهان

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - دانستنیهایی در مورد پسته

خواص پسته



۱- پسته مقدار کمی کالری دارد و بدون کلسترول می باشد و دارای مقدار کمی چربی اشباع می باشد. چربی یک منبع انرژی می باشد و کمک به جذب ویتامین های A, E, D و K می کند .
۲- یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی پسته می باشد.
۳-  از آنجایی که پسته دارای چربی غیراشباع و پروتئین می باشد، لذا نباید بیشتر از ۱۸ گرم در هفته مصرف شود.
۴- پسته دارای مقدار زیادی فیبر می باشد. فیبر به هضم مواد غذایی کمک می کند، کلسترول و قند خون را تنظیم می کند.

۵- پسته یکی از بهترین منابع پتاسیم می باشد. پتاسیم ۱ عدد پسته برابر پتاسیم ۱ عدد پرتقال است. مقدار پتاسیم در ۲ عدد پسته بیشتر از ۱ عدد موز می باشد. پتاسیم موجود در پسته، به تعادل مایعات بدن کمک می کند، ضربان قلب را تنظیم می کند و برای کاهش فشار خون نیز بسیار مفید می باشد.
۶- پسته  دارای فسفر می باشد و در ساخت استخوان ها و دندان ها شرکت می کند، جلوی خستگی و ضعف را می گیرد و برای تقویت عضلات بدن بسیار مفید می باشد.
۷- پسته، مقداری منیزیم نیز دارد که منیزیم یکی از مهم ترین عناصر معدنی برای تبدیل غذا به انرژی می باشد، ضربان قلب را تنظیم می کند و از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند.
۸- آهن پسته، برای رفع سرگیجه، خستگی، رنگ پریدگی و کم خونی مفید است.
۹- روی موجود در پسته برای تقویت پوست، مو و ناخن بسیار موثر است.
۱۰- پسته دارای ویتامین های B۶ ، B۱ و E می باشد. ویتامین B۶ کمک به سوخت و ساز پروتئین می کند و در جذب مواد غذایی نیز نقش دارد. ویتامین B۱ باعث افزایش انرژی، تقویت سلول های عصبی و متعادل کردن اشتها می شود.
۱۱- پسته دارای آنتی اکسیدان می باشد. همان طورکه می دانید ویتامین E جزو گروه آنتی اکسیدان ها می باشد و تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت چشم و جلوگیری از خستگی و استرس و نیز جلوگیری از تخریب سلول ها را بر عهده دارد.
۱۲- پسته نیز مانند دیگر دانه ها، از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. به خاطر وجود چربی های غیر اشباع، می تواند مقدار کلسترول خون را پایین بیاورد.
۱۳- مصرف پسته باعث عملکرد درست مغز می شود و شخص را آرام می کند.
۱۴- پسته می تواند جلوی پیشرفت بیماری های مزمن از قبیل سرطان را بگیرد.
۱۵- مطالعات نشان داده است؛ پسته می تواند مقدار کلسترول خوب خون(HDL) را بالا ببرد و درعین حال مقدارکلسترول بد خون(LDL ) و تری گلیسیرید را پایین بیاورد.
۱۶- پودر پسته، درمان کننده دندان درد می باشد.
۱۷- پسته تغییری در فشار خون و افزایش وزن انجام نمی دهد. اما به عنوان یک میان وعده کالری دار شمرده می شود و نباید زیاد مصرف شود.

برای کاهش نمک و چربی در رژیم غذایی، باید از خوردن پسته بو داده و شور خودداری کنید.
لازم به ذکر است که، ۲۸ گرم پسته، بیشتر از ۱۰ درصد نیاز بدن به فیبر غذایی، ویتامینB۶، ویتامین B۱، منیزیم و فسفر را تامین می کند.

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - تقویت میل جنسی با پسته

بر اساس يك باور عمومي در مردان منطقه خاورميانه و آسيا كه پسته بيشتري در رژيم غذايي آنها يافت مي شود قدرت مردانگي و كيفيت اسپرم و نعوظ  بيش از مناطق اروپايي است.

مصرف پسته ، گردو و بادام و خرما موجب تقویت قوای جنسی می شود. يوناني هاي باستان و رومي ها اين مطلب را مي دانند و آن را ناشي از وجود پسته در غذاها و شيريني هاي خود مي دانند.

براي حفظ سلامت بدن و افزايش قواي جنسي، پسته بو داده خشك (بدون پوست) بدون نمك را به ميزان يك فنجان پر و به همان مقدار عسل طبيعي نياز داريد.عسل با كيفيت بخريد. عسل و پودر مغز پسته را مخلوط كنيد. سپس به مخلوط كن بزنيد و در ليوان دهن گشادي لبالب پر بريزيد، اين مخلوط بايستي سفت باشد. بدون هيچ درپوشي، ليوان را در مقابل آفتاب به مدت يك هفته قرار دهيد. بهترين ماه براي ساخت اين مخلوط، فصل تابستان است. اين اكسير بعد از يك هفته آماده است.
هر روز صبح دو قاشق غذاخوري از اين اكسير را با چند قاشق ماست بخوريد.

از نظر سنتی ، برای تقویت قوای جنسی توصیه قدیمی ها به مصرف کلیه مغزها خصوصاً پسته، توصیه به مصرف دارچین( در غذا و شیرینی های دارچینی ) و توصیه به مصرف زنجبیل است. شما می توانید هر روز یک لیوان معجون حاوی پودر پسته، گردو و بادام زمینی+ کاکائو+ عسل+ یک عدد زرده تخم مرغ + شیر درست کنید و بخورید.

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - خواص پسته

خواص داروئی پسته:

۱. مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است.
۲. مغز پسته به‌علت داشتن آهن خونساز است و آنهائی كه مبتلا به كم‌خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.
۳. خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می‌كند.
۴. مغز و ذهن را تقویت می‌كند.
۵. برای آرامش قلب و آرام كردن اعصاب مفید است.
۶. برای باز كردن مجاری كبد مصرف پسته توصیه می‌شود‌.
۷. پسته معده را تقویت می‌كند‌.
۸. برای تسكین سرفه مفید است.
۹. اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می‌كند.

فروش مغز پسته 

خواص پوست سبز پسته:

۱. پوست سبز پسته تازه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است.
۲. برای رنگرزی به‌كار می‌رود.
۳. بهترین دارو رای رفع بوی بد دهان است.
۴. جویدن آن باعث التیام زخم‌های داخل دهان می‌شود.
۵. برای استحكام لثه آن را روی لثه بمالید و یا بجوید.
۶. دم‌كرده پوست سبز پسته حالت دل به‌هم‌خوردگی و استفراغ را از بین می‌برد.
۷. دم‌كرده آن برای رفع اسهال مفید است‌.
۸. برای رفع سكسكه پوست سبز پسته را دم كنید و یك فنجان از آن را بنوشید‌. 

 فروش پسته

خواص پوست سفید پسته:

پوست سفید پسته برای بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است‌. برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی را كه این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند. باعث تسكین درد و تخفیف بیماری می‌شود‌.

 فروش عمده پسته

مضرات مصرف مغز پسته :

مغز پسته چربی زیادی دارد و بنابراین برای معده مناسب نیست و كسانیكه معده ضعیف دارند باید آن را با زردآلو بخورند. ضمناً مغز پسته گرم و خشك است خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و كهیر و دانه‌های قرمز رنگ در پوست می‌شود‌. برای رفع گرمی و خشكی باید سركه، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش مصرف نمود.

 فروش پسته

برگرفته از مجله پزشکی شماره 59 گروه علمی پرشین استار

فروش پسته

فروش آنلاین پسته

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته عمده ای

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - مراحل برداشت پسته

زمانيكه 80 – 70 درصد پوست رويي ميوه هاي پسته به راحتي از پوست سخت استخواني جدا شود ، زمان برداشت محصول پسته فرا رسيده است .

فروش پسته

تغيير رنگ پوست رویي از سبز به گلي تا ارغواني نيز نشانه اي ديگر از رسيدن پسته است .برداشت محصول توسط دست و كارگر انجام مي شود و از پارچه هاي مخصوص دو رويه زیر درختان پسته پهن شده و محصول چیده شده بر روی آن انداخته می شود و هميشه يك طرف پارچه كه مشخص شده باشد برروي سطح خاك قرار گيرد تا محصول با خاک مخلوط نگردد .

 

پسته برداشت شده بايستي در اولين فرصت و در كوتاهترين زمان به پايانه هاي فراوري انتقال يابد . جهت تولید پسته خشک نهایی ابتدا محصول وارد شده از باغ وارد دستگاه پوست كن شده و پوست نرم ، دم خوشه ، برگ و ساير مواد اضافي جداسازي شده و از خط خارج مي گردند .

 فروش پسته عمده

در ادامه دانه هاي پوست گيري شده در حوزچه های آب تميز بصورت غوطه وري  ، شستشو مي گردند . سپس عمل جدا سازي پسته هاي كال و نيمه مغز از پسته هاي رسيده كامل انجام مي شود (پسته های کال روی آب قرار گرفته و پسته های سالم زیر آب قرار می گیرند) .  بعد از آن پسته هاي مغزدار شسته شده توسط نیروی انسانی برسی شده و پسته های شکسته و یا مغز پسته که در حین عملیات پوست گیری توسط خطای ماشین به وجود آمده است از آن جدا می شود . سپس در حالت سنتی پسته ها در روی یک حیاط سیمانی پخش و در آفتاب خشک می گردند.

 

ولی در حالت مکانیزه پسته پاک شده وارد دستگاه رطوبت گير شده و آب اضافي و مقداري از رطوبت مغز پسته گرفته مي شود . سپس پسته ها وارد دستگاه خشك كن شده و يا روي ميدان پخش شده و توسط حرارت آفتاب خشك مي گردند . پسته ها در دستگاه خشك كن بايستي حدود 8 ساعت در دماي 60 – 50 درجه سانتي گراد باقي مانده و در حين حرارت دهي بايستي پسته ها به طريقي بهم زده شده و هوا دهي گردند تا حرارت و جريان هوا به تمامي قسمتهاي محصول بصورت يكنواخت دميده شود .

فروش پسته

محصول خشك شده جهت ايجاد يكنواختي بيشتر درجه بندي مي گردد . درجه بندي شامل جدا كردن پسته هاي خندان از ناخندان(دهن بست)و جدا كردن و دسته بندي دانه ها با توجه به ميزان انس آنها مي باشد ، كه اين عمليات توسط غربالهاي مخصوص درجه بندي پسته و یا نیروی انسانی متبحر انجام مي شود .

فروش آنلاین پسته

محصول آماده جهت عرضه به بازار بر حسب نياز در گوني هاي كنفي و يا در ظروف كوچك بصورت نايلون ، سلفون و قوطي بسته بندي و به بازار عرضه مي شود . محصول بسته بندي شده بايستي در انبار با دماي 10 – 5 درجه سانتي گراد و در شرايط رطوبت پائين با كف و ديواره هاي غير قابل نفوذ نگهداري شود . وجود هواكش جهت تهويه هواي انبار نيز لازم و ضروري است . قرار دادن پالت در كف انبار جهت جلوگيري از انتقال رطوبت كف انبار به محصول و آلودگي احتمالي آن ضروري است .

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش پسته آنلاین

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته

فروش آنلاین پسته

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته عمده ای

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

فروش پسته - شهرهای تولید کننده پسته استان کرمان

 1

 شهرستان انار

2

شهرستان رفسنجان

3

شهرستان سیرجان

4

شهرستان زرند

5

شهرستان راور

6

شهرستان کرمان


خرید عمده پسته فروش عمده پسته فروش عمده پسته
خرید پسته خرید عمده پسته فروش آنلاین پسته
سفارش خرید پسته خرید پسته فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش پسته

خرید عمده پسته

خرید پسته

فروش پسته

فروش آنلاین پسته

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته عمده ای

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته فندقی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته فندقی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

سفارش پسته

قیمت روز پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

خواص پسته

 پسته خون ساز ، تقویت کننده میل جنسی ، تقویت کننده مغز واعصاب، تقویت کننده کبد و معده می باشد. مصرف روزانه پسته باعث کنترل قند خون و کاهش قابل توجه سطح کلسترول LDL یا کلسترول بد خون می شود. قدرت مردانگی و کیفیت اسپرم با مصرف پسته افزایش می یابد.

سبد خرید


نمایش سبد خرید

برخی مشتریان ما

  • دیوان محاسبات کل کشور
  • فروشگاه های ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • کارخانه شیر پگاه
  • اداره کل برق منطقه ای استان کرمان
  • کارخانه سیمان کرمان
  • موسسه هوا و فضای پارس
  • شرکت تعاونی فرهنگیان آمل
  • تیم بسکتبال پتروشیمی بندر امام خمینی

آمار بازدیدکنندگان

330055
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
1496
1114
9654
296701
5085
32367
330055

آی‌پی شما: 23.23.47.118
امروز: یکشنبه، 14 آذر 1395 - ساعت: 23:09:06

تبلیغات سایت

فروش پسته

خرید پسته

صادرات پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته سوهان

فروش پسته سوهان

خرید پسته کله قوچی

پسته سوهان

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

خرید پسته فندقی

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

فروش پسته فندقی

قیمت فروش پسته

فروش پسته

خرید پسته

سفارش پسته

سفارش عمده پسته

سفارش عمده مغز پسته

سفارش پسته کرمان

سفارش پسته رفسنجان

سفارش آنلاین پسته

سفارش مغز پسته

سفارش پسته آجیلی

سفارش پسته احمد آقایی

سفارش پسته احمدآقایی

سفارش پسته اکبری

سفارش پسته سوهان

سفارش پسته سوهان

سفارش پسته کله قوچی

سفارش پسته درجه یک

سفارش پسته رفسنجان

سفارش پسته فندقی

سفارش پسته

سفارش مغز پسته

سفارش پسته آجیلی

سفارش پسته احمد آقایی

سفارش پسته احمدآقایی

سفارش پسته اکبری

سفارش پسته کله قوچی

سفارش پسته درجه یک

سفارش پسته رفسنجان

سفارش پسته فندقی

سفارش خرید پسته

قیمت پسته

نرخ پسته

قیمت روز پسته

نرخ روز پسته

قیمت خرید پسته

قیمت فروش پسته

نرخ خرید پسته

نرخ فروش پسته

پسته آجیلی

سفارش پسته آجیلی

فروش پسته آجیلی

خرید پسته آجیلی

قیمت پسته آجیلی

اونس پسته یعنی چه؟

انس پسته که به صورت عددی بیان می شود تعداد دسته های 5 تایی در 142 گرم پسته را نشان می دهد.
برای این منظور142گرم پسته را وزن نموده و تعداد آنها را شمارش نموده و بر 5 تقسیم می نمایند. عدد به دست آمده انس پسته را نشان می دهد.
انس پسته کمتر نشانگر درشت تر بودن دانه های پسته و در نتیجه گرانتر بودن آن است.
انس بین 20 تا 22 : خیلی درشت
انس بین 22-24: درشت
انس بین 24-26: متوسط
انس بین 26-28: ریز
انس بالاتر از 28: خیلی ریز

فروش پسته

فروش عمده پسته

خرید پسته

خرید عمده پسته

فروش پسته

فروش آنلاین پسته

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته عمده ای

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

تشخیص پسته با کیفیت از پسته کهنه

همانطور که می دانید پسته نیز همانند بسیاری از محصولات کشاورزی دیگر حالت تازگی و کهنگی دارد. معمولا پسته مرغوب پسته ای است که در همان سال برداشت شده و پسته هایی که چند سال به هر دلیل در انبار می ماند طعم و کیفیت پسته امسالی را ندارند. روش تشخیص پسته امسالی از روی پوسته مغز آن است. بنابراین در ابتدا به قسمت خندان پسته نگاه کنید پوسته مغزباید کامل و به رنگ بنفش متمایل به قهوه ای دیده شود و خوردگی نداشته باشد و دهنه پسته نباید بیش از حد باز باشد. سپس پسته را مغز نمایید، پسته ای که با کیفیت و تازه است، پشت پوست روی مغز آن  به رنگ بنفش و قسمت زیر مغز (سینه) به رنگ سبز و قهوه ای می باشد. این پوسته باید کامل باشد و چنانچه در نقاطی زدگی و خوردگی داشته باشد و مغز سبز پسته ای رنگ مشخص باشد احتمالا پسته در انبار مانده و کهنه است.

فروش پسته

فروش عمده پسته

خرید پسته

خرید عمده پسته

فروش پسته

فروش آنلاین پسته

فروش اینترنتی پسته

فروش پسته عمده ای

فروش پسته

فروش عمده پسته

فروش آنلاین پسته

خرید مغز پسته

خرید پسته آجیلی

خرید پسته احمد آقایی

خرید پسته احمدآقایی

خرید پسته اکبری

خرید پسته کله قوچی

خرید پسته درجه یک

خرید پسته رفسنجان

قیمت پسته

فروش مغز پسته

فروش پسته آجیلی

فروش پسته احمد آقایی

فروش پسته احمدآقایی

فروش پسته اکبری

فروش پسته کله قوچی

فروش پسته درجه یک

فروش پسته رفسنجان

قیمت فروش پسته

بازگشت به بالا